Beépíthető Blanco konyhai szemetes a profi megoldás!

Egy jó konyhabútor összeállítás elengedhetetlen kiegészítője a beépíthető szemetes. A beépíthető szemetesek több féle méretben, különböző méretű  hulladéktároló edényekkel rendelhetőek, így a szelektív hulladékgyűjtés nem jelenthet problémát a háztartásokban. A német Blanco többféle beépíthető hulladéktárolója közül most a Blanco Flexon típust mutatjuk be.

Blanco Flexon II 60/3 hulladékgyűjtő
Blanco Flexon II 60/3 hulladékgyűjtő

A Flexon beépíthető hulladékgyűjtők több méretben rendelhetőek.

A Blanco Flexon II 30/1 jelölésű szemetes 30 cm széles alsó elembe építhető. Ez a méret abban az esetben javasolt, ha külön szekrénybe helyezzük a szemetes. A szemeteseket általában a mosogató medence alá, a mosogatós szekrénybe szereljük, hiszen itt foglalja a legkisebb hasznos tárolóhelyet. A beépíthető szemetesek méretei profi módon illeszkednek a konyhabútor alsó elemébe, kényelmesen beépíthetőek a mosogató alá. Ha a mosogatót helytakarékos szifonnal szereljük, akkor minden bekötési pont tökéletes lesz.

Blanco Flexon II 60/3 hulladéktároló
Blanco Flexon II 60/3 hulladéktároló

45 cm széles mosogatós elembe a Blanco Flexon II 45/2 típust építhetjük. Ez a típus 2 db 16 literes tárolóból áll. A Flexon II típusú szemetesek kihúzhatóak, a bútorgyártó biztosítja a kihúzható fiókot, amibe egy tartókerettel rögzíthető a szemetes. Érdemes BLUM fékezős vasalatot használni a gyártásnál, a csendes záródás érdekében.

Szemetes pozíciója a mosogatós elemben
Szemetes pozíciója a mosogatós elemben
Egyszerű beépítés
Egyszerű beépítés

Komunalis hulladek

Blanco Flexon hulladéktároló
Blanco Flexon hulladéktároló

A kiválasztásnál fontos szempont az alsó, mosogatós elem szélességi mérete, ami lehet 30 – 45 – 60  vagy 90 cm. Ezekhez a méretekhez lehet profi módosn beépíteni a Blanco szelektív hulladékgyűjtőket.

Kereskedelemben kapható zsákokkal használható
Kereskedelemben kapható zsákokkal használható

Az edényméretekhez a kereskedelemben kapható műanyag zsákok használhatók, kérésre egy listát is adunk a pontos típusokkal, méretekkel. És még a zsákhoz rögzítőt is rendelhetsz.

Tetőlap, ahol a moosgatószer tárolható , alaptartozék
Tetőlap, ahol a mosogatószer tárolható , alaptartozék

A beépíthető szemeteseket megnézheted a bemutatótermünkben ( 1013 Budapest, Attila út37.) A rendelésed leadhatod a blancomania.hu webáruházban is.